2 Temmuz 2009 Perşembe

ıSsıZlığın Ortasında

yazıp yazıp siliyorum. hiç bir kelime karşılayamıyor içimizdeki acıyı.
kelimeler yetmiyor. nafile bir çaba bu.
bu gün 2 temmuz...16 yıl olmuş.. dile kolay...
unutmadık...
unutturmayacağız...


her temmuz ayının 2.gününde daha çok üşüyoruz. yazın ortasında tenimizi acıtan bu soğuk da nereden mi çıktı? baknız: Tarihimizde kara bir leke: 2 Temmuz 1993

6 yorum:

Maryjade dedi ki...

''sıvası dökülmüş kahpe bir duvar gibi Sivas'ı dökülmüş bir Türkiye kaldı içimizde''

demiş küçük iskender...

Adsız dedi ki...

çok acı bır olay...ama sivaslıların bu kötu olayla anılması cok canımı sıkıyor....lanet olsun , masum ınsanların ölumune sebeb olanlara ve sıvasın adını karalayanlara...

gölge dedi ki...

bugün yemekteyken haberlerde bahsediyordu. Bizim elemanlar cahil cühela insanlar " teröristleri yaktılar" ya dedi. Sensin lan terörist diye bağırdım ve lokantadan çıktım.

cem dedi ki...

az önce ''kara kalem'' arkadaşımızın bloguna da yazdım.. unutmayacağız diye diye unutacağız bu günleri sanki.. ya da unutmayacağız diyenlerin sayısı azaldıkça azalacak. bi bakalım şöyle bir ülkeye, gençlere, yeni nesle.. ben mi çok umutsuzum acep..

atesinsesi dedi ki...

şu yalancı tanıklar kahvesinde...

kağıt faresi dedi ki...

dolunay: ne yazık ki ülkemizde önyargılar almış başını gidiyor.elbette ki tüm Sivas'ın bu olayla anılması çok kötü ama o bu olay da kapkara bir leke olarak duruyor tarihin sayfalarında.
gölge: kendi adıma teşekkür ederim bu davranışın ve paylaşımın için.
gereksiz adam: ben o kadar umutsuz olmamak gerektiğini düşünüyorum. genç nesil konusunda hemfikir olmama rağmen yine de umudu yitirmemek gerek.
herkese teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar...sevgiler...